המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים למסה אחידה. מכדררים לקציצות בגודל אחיד.
שמים את הקציצות על גבי תבנית עם נייר אפייה, מזליפים מעל שמן זית ואופים בחום של 200 מעלות כ- 10 דקות עד להשחמה.
בסיר רחב ושטוח שמים שמן זית ושום ומטגנים כדקה, מוסיפים את הגבעולים הלבנים של המנגולד ומערבבים.
סוגרים את המכסה ומבשלים כ - 4 דקות על להבה נמוכה עד לריכוך, מוסיפים מיץ לימון, מים, תבלינים ועלי מנגולד ומבשלים כ - 5 דקות.
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומבשלים כ - 2 דקות נוספות כדי שהרוטב ייספג במנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כן⁷
הצג מתכונים נוספים
הערות 1