המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים במחבת חמאה, מוסיפים שום, ומטגנים חצי דקה.
מוסיפים עגבניות לחות, מקפיצים שתי דקות ומוסיפים תרד. מטגנים ומאדים להורדת הנפח. אין צורך לבשל ממש.
מוסיפים שמנת, מלח ופלפל, מערבבים, מוסיפים פסטה ומקפיצים עוד דקה. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים בזיליקום וקשקבל (או פרמזן), ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0