המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרקים את הברוקולי לפרחים ומניחים בקערה, יוצקים מעל מים רותחים ומשרים כ 3-4 דקות.
מסננים ומעבירים למי קרח למספר דקות נוספות. מסננים ומגירים את כל עודפי המים ומעבירים לקערה.
מוסיפים בצל, קשיו, חמוציות ושומשום, יוצקים את הרוטב, מערבבים היטב, מעבירים לצלחת הגשה, חותכים את הביצים הקשות לחצי, מסדרים מעל ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0