לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערת מיקסר קמח וסוכר ומערבבים היטב.
מפעילים את המיקסר עם וו לישה ומוסיפים שמן ומים. בתחילה שמים כוס מים, אם הבצק לא מתאחד לכדור מוסיפים את הכל.
מוסיפים את המלח ולשים במיקסר כ-9 דקות לבצק גמיש וחלק.
אם הבצק נראה רטוב מידי בזמן הלישה (השגיחו עליו בהתחלה!) מוסיפים מעט קמח ואם יבש מדי מוסיפים מים. הבצק צריך להפוך לכדור לא דביק ולהיתלות על וו הלישה.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ולשים לצורת כדור.
מעבירים את הכדור לקערה משומנת, מכסים בשקית ניילון ומתפיחים כשעה במקום חמים.
מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.
אחרי שעה לשים מעט את הבצק וחותכים אותו ל-3-4 חתיכות שוות, תלוי בגודל הפיצה שאתם רוצים.
יוצרים כדורים חלקים ויפים מהחתיכות ומשטחים כל כדור לעלה שטוח ודק, בעזרת הידיים או מערוך.
מורחים 2-3- כפות רוטב על כל פיצה ומפזרים מוצרלה בנדיבות.
מקשטים עם הירקות לצורה של קשת.
אופים בתנור חם מאד עד שהבצק מזהיב, ואוכלים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0