מכינים את סירופ הסוכר יום לפני ההגשה על מנת שיהיה קר: מערבבים את הסוכר ואת המים על אש בינונית עד שהסוכר נמס ומשאירים לבעבע 20 דקות או עד שהסירופ נעשה צמיגי. יוצקים מיץ לימון ומי זהר, מערבבים ומצננים לטמפ' החדר.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הכנאפה: מבשלים את האיטריות מחצית מזמן הבישול שכתוב על גבי האריזה ומסננים.
שלב 3
0 דקות
מבליעים את החמאה באיטריות תוך ערבוב יסודי.
שלב 4
0 דקות
משטחים מחצית מכמות האיטריות על תחתית מחבת טפלון גדולה בקוטר של 30 ס"מ לפחות.
שלב 5
0 דקות
מפזרים מעל את גבינת הצאן בשכבה אחידה, ומכסים בשארית האיטריות.
שלב 6
7 דקות
מטגנים על להבה בינונית כ- 7 דקות. כל זמן הטיגון מזיזים את המחבת כדי שכל התחתית תיטגן לגוון אחיד.
שלב 7
0 דקות
הופכים בזהירות על צלחת שטוחה, ומחזירים למחבת לטיגון השכבה העליונה. מקפידים להזיז את המחבת על פני הלהבה עד שהכנאפה משני צדדיה מקבלת שכבה קריספית וזהובה.
שלב 8
0 דקות
מסירים מן האש, ומספיגים באיטיות כף אחר כף את כל סירופ הסוכר הקר על פני הכנאפה החמה.
שלב 9
0 דקות
פורסים מיד ומגישים בלוויית תה נענע, קפה עם הל וכד מים.
שלב 1
מתוך
9
מכינים את סירופ הסוכר יום לפני ההגשה על מנת שיהיה קר: מערבבים את הסוכר ואת המים על אש בינונית עד שהסוכר נמס ומשאירים לבעבע 20 דקות או עד שהסירופ נעשה צמיגי. יוצקים מיץ לימון ומי זהר, מערבבים ומצננים לטמפ' החדר.
שלב 2
מתוך
9
מכינים את הכנאפה: מבשלים את האיטריות מחצית מזמן הבישול שכתוב על גבי האריזה ומסננים.
שלב 3
מתוך
9
מבליעים את החמאה באיטריות תוך ערבוב יסודי.
שלב 4
מתוך
9
משטחים מחצית מכמות האיטריות על תחתית מחבת טפלון גדולה בקוטר של 30 ס"מ לפחות.
שלב 5
מתוך
9
מפזרים מעל את גבינת הצאן בשכבה אחידה, ומכסים בשארית האיטריות.
שלב 6
מתוך
9
מטגנים על להבה בינונית כ- 7 דקות. כל זמן הטיגון מזיזים את המחבת כדי שכל התחתית תיטגן לגוון אחיד.
שלב 7
מתוך
9
הופכים בזהירות על צלחת שטוחה, ומחזירים למחבת לטיגון השכבה העליונה. מקפידים להזיז את המחבת על פני הלהבה עד שהכנאפה משני צדדיה מקבלת שכבה קריספית וזהובה.
שלב 8
מתוך
9
מסירים מן האש, ומספיגים באיטיות כף אחר כף את כל סירופ הסוכר הקר על פני הכנאפה החמה.
שלב 9
מתוך
9
פורסים מיד ומגישים בלוויית תה נענע, קפה עם הל וכד מים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0