המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפני ההכנה יש להפשיר את המלאווח לפחות 5 דקות קודם לכן.
מורחים את המלאווח בשוקולד.
חותכים את המלאווח לשמיניות בצורת משולשים (כמו פיצה).
אפשר להניח תוספות אהובות כמו אגוזים מרוסקים, קוקוס, מקופלת מרוסקת על השוקולד.
מגלגלים את חתיכות המלאווח, מהחלק הגדול לקטן.
טורפים ביצה וכף חלב בקערה, מורחים את הקוראסונים ואופים בתנור בחום בינוני עד להזהבה (בערך 15 דקות).
לסיום אפשר לזרות על הקוראסונים אבקת סוכר. ובתיאבון!!!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0