המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב - שמן, תבלין דגים, מלח ופלפל.
חותכים חתיכה של נייר כסף, משמנים מעט במרכז ומניחים דג אחד.
חורצים שלושה חריצים בצד העליון של הדג.
שופכים מהרוטב מעט בתוך הדג ומעט עליו.
מניחים על הדג עלה או שניים של רוזמרין.
מניחים בתוך הדג, חצי מכמות החמאה שהכנו.
עוטפים את הדג היטב בנייר הכסף, כולל גלגול של הקצוות (על מנת לא לאפשר לחום לברוח).
את אותן פעולות יש לבצע גם עם הדג השני.
מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות למשך דקות אחדות ואז מנמיכים קצת את החום וממשיכים לאפות עד שהדג חם מבפנים.
ניתן לבדוק אם הדג מוכן על ידי נעיצה באמצעות סכין דקה וארוכה או קיסם ארוך. אם הקצה שהוכנס לדג יוצא חם מספיק, הדג מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0