מניחים את כל חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר , מערבבים לבצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
משמנים ומקמחים שלוש תבניות חד-פעמיות קטנות (20 ס"מ) ויוצקים אליהן את הבצק, שליש לכל תבנית.
שלב 3
0 דקות
בחום של 180 מעלות אופים 20 דקות, עד שסכין הננעצת בעוגות יוצאת יבשה.
שלב 4
0 דקות
מצננים לטמפרטורת החדר ואחר כך מצננים שעה במקרר או רבע שעה במקפיא. שלב זה חשוב שכן מריחת זיגוג על עוגה חמה תקרע את הבצק העדין.
שלב 5
0 דקות
מכינים זיגוג: מקציפים יחד את כל החומרים למשחה סמיכה ולבנה. כמות אבקת הסוכר המפלצתית, חיונית משום שאחרת הזיגוג יתקבל דליל מדי.
שלב 6
0 דקות
מניחים עיגול בצק אחד על צלחת הגשה ומורחים עליו שכבה יפה של זיגוג. ממשיכים בעוד בצק ועוד זיגוג ושוב עיגול בצק שלישי מעל. עכשיו מורחים את יתרת הזיגוג על גג העוגה ושוליה, כך שהיא תהיה לבנה לגמרי. זו כל ההפתעה: שמגישים את העוגה בתמימות לשולחן, ואז פורסים מול האורחים המשתאים, ומגלים להם שבפנים יש פסים לבנים ואדומים כמו בדגל ארצות הברית.
שלב 1
מתוך
6
מניחים את כל חומרי העוגה במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר , מערבבים לבצק אחיד.
שלב 2
מתוך
6
משמנים ומקמחים שלוש תבניות חד-פעמיות קטנות (20 ס"מ) ויוצקים אליהן את הבצק, שליש לכל תבנית.
שלב 3
מתוך
6
בחום של 180 מעלות אופים 20 דקות, עד שסכין הננעצת בעוגות יוצאת יבשה.
שלב 4
מתוך
6
מצננים לטמפרטורת החדר ואחר כך מצננים שעה במקרר או רבע שעה במקפיא. שלב זה חשוב שכן מריחת זיגוג על עוגה חמה תקרע את הבצק העדין.
שלב 5
מתוך
6
מכינים זיגוג: מקציפים יחד את כל החומרים למשחה סמיכה ולבנה. כמות אבקת הסוכר המפלצתית, חיונית משום שאחרת הזיגוג יתקבל דליל מדי.
שלב 6
מתוך
6
מניחים עיגול בצק אחד על צלחת הגשה ומורחים עליו שכבה יפה של זיגוג. ממשיכים בעוד בצק ועוד זיגוג ושוב עיגול בצק שלישי מעל. עכשיו מורחים את יתרת הזיגוג על גג העוגה ושוליה, כך שהיא תהיה לבנה לגמרי. זו כל ההפתעה: שמגישים את העוגה בתמימות לשולחן, ואז פורסים מול האורחים המשתאים, ומגלים להם שבפנים יש פסים לבנים ואדומים כמו בדגל ארצות הברית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0