המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים תערובת מכל החומרים למילוי, פותחים את הבשר וממלאים לכל האורך. מניחים 3 ביצים קשות לאורך, סוגרים ותופרים בחוט ומחט או קושרים עם חוט מסביב.
מכינים תערובת מהחומרים של הרוטב, בחלק ממנו מורחים היטב את הבשר.
שמים את הנתח בסיר עם שמן, ומשחימים מכל הצדדים.
מנמיכים את האש, ומאדים עוד 30 דקות. מוסיפים את היין.
ממשיכים לבשל עד שהבשר כמעט רך.
מניחים בתבנית, מפזרים את הרוטב שנשאר בסיר מעל, ומכניסים לתנור מכוסה בנייר כסף עד שיתרכך.
מוציאים, מקררים מעט ופורסים לפרוסות.
מגישים כל פרוסה עם מעט רוטב. בתיאבון! ניתן להמיר את הכתף לפילה בקר, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0