המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הגזר, המלפפון, הצנון, הזוקיני והקולרבי. קוצצים לפרוסות אלכסוניות.
חותכים את הבצל הירוק לחתיכות באורך 3 ס"מ.
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
פורסים את הליצ'י לחצאים ולרצועות דקות.
מעבירים את כל הירקות לקערה ומערבבים לסלט אחיד.
מערבבים את כל חומרי הרוטב, עד לקבלת רוטב אחיד.
יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים עד שכל הרוטב עוטף את הירקות ונטמע בסלט.
מניחים במקרר לרבע שעה.
לפני ההגשה מפזרים מעל בוטנים קצוצים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0