המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את הסלק בפומפייה דקה. טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את הסלק, גבינה טבעונית (ניתן להשתמש גם בגבינת עזים או קשיו טחון באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שמן זית מלח ופלפל למחית חלקה. מצננים כשעה במקרר.
מניחים כף גדושה מעל הקציצה, מעל מניחים כמה מקלוני תפוח עץ ובוזקים מעט סומק.
במחבת בינונית מטגנים עד להזהבה את קוביות הבטטה ופקאן בשמן הזית, על להבה נמוכה כ-7 דקות. מתבלים במלח פלפל ומעט קינמון.
מניחים כף של טחינה (ניתן להתשמש גם בגבינת ריקוטה או גבינה טבעונית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה ומעל מסדרים כף של סלט בטטה ופקאן.
טוחנים את האבוקדו עם מיץ הלימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל בזרת בלנדר מוט או מעבד מזון לקרם חלק, מצננים כשעה.
מערבבים יחד את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל וכוסברה.
מניחים כף גדושה של קרם אבוקדו על קציצה. מעל מניחים כף של סלט פלפלים ומעטרים בעלה כוסברה.
מערבבים יחד את הפיסטוק, חמוציות, בצל, נענע, שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים כף גדושה של לאבנה טבעונית (ניתן להמיר בלאבנה רגילה או טחינה סמיכה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) על קציצה, מעל מניחים כף גדושה של סלסה פיסטוק ובוזקים מעל מעט זעתר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0