המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבצק: לערבב את כל החומרים לבצק אחיד וחלק וליצור כדורים קטנים.
למלית: לערבב היטב את חומרי המלית ואם יש צורך להוסיף מעט מים.
למלא כל כדור בצק במלית ולהניח בתבנית על נייר אפייה.
לחורר קלות עם מזלג כל עוגיה.
לאפות בחום בינוני.
לאחר שהעוגיות מתקררות, לפזר אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0