המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
רוחצים את האורז ואת העדשים. מכניסים לסיר.
קוצצים את העגבניות ומכניסים לסיר עם מלח פלפל וחמש כוסות מים.
מבשלים עד לרתיחת המים ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שהאורז מוכן.
במחבת ממסים את החמאה ומטגנים את השום ומוסיפים את הכמון.
כאשר האורז מוכן מערבבים את השום באורז.
מגישים עם ביצת עין או סלט ירקות או שמנת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0