המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים 2 ביצים, 1/3 מהגבינה ופלפל שחור.
משטחים את העיסה בתבנית משומנת.
מאדים במחבת תרד ו-30 גרם חמאה עד שהתרד נראה נבול.
מסירים מהאש ומוסיפים פירורי לחם, את יתרת הביצים, יתרת הגבינה ופלפל שחור.
מיישרים את התערובת על תפוחי האדמה ומפזרים מעל קוביות חמאה.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0