המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לשטח בתבנית.
להכניס את התבנית לתנור שחומם בחום בינוני ל-15 דקות, או עד שמזהיב, לצנן.
לפרוס דק את התפוחים, לבשל את התפוחים עם החמאה, קינמון, סוכר עד שהם רכים, לסנן.
לסדר את פרוסות התפוחים על הבצק. להקציף חלבונים וסוכר למרוח על שכבת התפוחים.
להכניס לתנור, לאפות עד שהקצף מזהיב - כמה דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0