המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את הקמח, שמן, לבן, ביצים, קוטג' והמלח, עד ליצירת בצק דביק.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית המפוררת ומערבבים היטב.
משטיחים את הבצק בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-180 מעלות, עד שמזהיב.
מוציאים את המאפה, מפזרים מעל את גבינת הקשקבל ואופים עוד מספר דקות, עד שהגבינה נמסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0