המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הבורגול במים ל-20 דקות.
מקפיצים במחבת גדולה את הבצל והגזר, מוסיפים את התבלינים, הקשיו והצימוקים.
מקפיצים כעשר דקות עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את הבורגול ומקפיצים חמש דקות נוספות.
מניחים בצלחת ומגישים עם פלחי תפוז. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0