המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקציצות: שוטפים את עלי המנגולד ומאדים מספר דקות בסיר רק עם מי השטיפה שנותרו על העלים.
קוצצים את העלים ומערבבים עם שאר חומרי הקציצות.
יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומטגנים בשמן עד שמזהיבות.
לרוטב: מנקה את גבעולי (החלק הלבן) המנגולד וקוצצת, מטגנת כמה שיני שום קצוצות, מוסיפה את הגבעולים ומטגנת קלות.
סוחטת חצי לימון, מוסיפה כורכום, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף ומעט מים נותנת רתיחה ומחזירה את הקציצות לסיר.
מבשלת על אש קטנה עד אשר הקציצות רכות והרוטב סמיך, מעט רוטב לא כמו מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0