המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפתוח עלה מהבצק ולרדד אותו על משטח מקומח.
לערבב הכל חוץ מהביצה הנוספת שמיועדת למריחה.
את תערובת הגבינה למרוח על הבצק ולגלגל לגליל.
למרוח את הביצה שנותרה ולאפות בתנור חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0