מתיכים את החמאה בסיר קטן. מסירים מהאש, מוסיפים את תמצית הווניל ושוברים פנימה את השוקולד.
שלב 2
0 דקות
ממתינים שתי דקות ובוחשים, עד שמתקבלת תערובת שוקולד מבריקה וחלקה (אם חום החמאה אינו מספיק, אפשר להחזיר את הסיר לאש קטנה לחצי דקה, אבל בזהירות, שלא לשרוף את השוקולד).
שלב 3
10 דקות
מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים פנימה את יתר החומרים, למעט אבקת הסוכר. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה. מכסים ומשהים במקרר לילה שלם (זה שלב חשוב, נא לא לדלג).
שלב 5
0 דקות
למחרת, יוצרים מהתערובת כשלושים כדורים. מגלגלים בסוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקפידים על מרחק של כחמישה ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
שלב 6
15 דקות
אופים בחום של 170 מעלות כ- 15 דקות, עד שמרכז כל עוגייה עדיין לח אבל לא ממש נוזלי.
שלב 7
0 דקות
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. כשהעוגיות עדיין חמימות, מגלגלים אותן באבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
7
מתיכים את החמאה בסיר קטן. מסירים מהאש, מוסיפים את תמצית הווניל ושוברים פנימה את השוקולד.
שלב 2
מתוך
7
ממתינים שתי דקות ובוחשים, עד שמתקבלת תערובת שוקולד מבריקה וחלקה (אם חום החמאה אינו מספיק, אפשר להחזיר את הסיר לאש קטנה לחצי דקה, אבל בזהירות, שלא לשרוף את השוקולד).
שלב 3
מתוך
7
מקציפים את הביצים והסוכר 10 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים פנימה את יתר החומרים, למעט אבקת הסוכר. מערבבים עד שמתקבלת תערובת חומה ואחידה. מכסים ומשהים במקרר לילה שלם (זה שלב חשוב, נא לא לדלג).
שלב 5
מתוך
7
למחרת, יוצרים מהתערובת כשלושים כדורים. מגלגלים בסוכר ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מקפידים על מרחק של כחמישה ס"מ בין עוגייה לעוגייה.
שלב 6
מתוך
7
אופים בחום של 170 מעלות כ- 15 דקות, עד שמרכז כל עוגייה עדיין לח אבל לא ממש נוזלי.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים מהתנור ומצננים מעט. כשהעוגיות עדיין חמימות, מגלגלים אותן באבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0