המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את היין והמים. טובלים את ביסקוויטים בקערה ומסדרים בתבנית.
מקציפים אינסטנט פודינג, שמנת מתוקה וכוס חלב ומורחים מעל השכבה הראשונה.
טובלים שוב ביין ובמים ומסדרים מעל שכבה שנייה.
מקציפים כוס ורבע חלב, מקצפת וניל ו-2 כפות נס קפה ומורחים מעל השכבה השנייה.
טובלים שוב ביין ובמים ומסדרים שכבה שלישית.
מקציפים שמנת מתוקה יחד עם כף אבקת סוכר, ומורחים מעל השכבה השלישית.
מפוררים ומפזרים מעל פירורי עוגיות.בתאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0