יוצקים שמן (תירס או זית, לפי הטעם) למחבת כך שיגיע לעומק של סנטימטר אחד. מחממים.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מניחים את הפילטים בשקית ניילון עבה וחזקה (לא שקית מרשרשת מהמרכול, כי היא עלולה להיקרע), מוסיפים את הקמח והכורכום, סוגרים ומנערים היטב כך שכל הפילטים יקומחו.
שלב 3
0 דקות
מוציאים מהשקית, מנערים כדי להיפטר מעודפי קמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
שלב 4
0 דקות
מכינים רוטב אחיד מכל חומרי הרוטב, מעבירים דגים לצלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל ומקשטים בהרבה כוסברה קצוצה.
שלב 1
מתוך
4
יוצקים שמן (תירס או זית, לפי הטעם) למחבת כך שיגיע לעומק של סנטימטר אחד. מחממים.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים מניחים את הפילטים בשקית ניילון עבה וחזקה (לא שקית מרשרשת מהמרכול, כי היא עלולה להיקרע), מוסיפים את הקמח והכורכום, סוגרים ומנערים היטב כך שכל הפילטים יקומחו.
שלב 3
מתוך
4
מוציאים מהשקית, מנערים כדי להיפטר מעודפי קמח ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים לצלחת מרופדת במגבות נייר.
שלב 4
מתוך
4
מכינים רוטב אחיד מכל חומרי הרוטב, מעבירים דגים לצלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל ומקשטים בהרבה כוסברה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0