המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים את החומרים היבשים (קמח תופח, סוכר וקקאו) לתערובת אחידה.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים, ומוסיפים לחומרים היבשים. מוסיפים שמן ומערבבים.
יוצקים את המים הרותחים ומערבבים בתנועות קיפול, עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
מסדרים מנג'טים לאפייה בתבנית מאפינס, ויוצקים מתערובת המאפינס עד 3/4 גובה מהמנג'ט. (מתקבלים כ-15 מאפינס).
אופים בתנור מחומם כ-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא יבש.
לציפוי: מערבבים כפית קקאו+ 2 כפיות סוכר+ 1/2 כוס מים רותחים, עד לקבלת ציפוי אחיד ומבריק.
יוצקים ציפוי על כל מאפין ומצפים את כולו. אם רוצים מאפינס לח וספוג בציפוי, אפשר לצפות מיד כשהמאפינס יוצאים מהתנור, בעודם חמים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0