יום לפני ההכנה שוטפים את נתח (סינטה) הבשר, מייבשים ומניחים על מגש. חורצים בנתח מספר חריצים ודוחפים פנימה את שיני השום. מערבבים בכלי את הדבש, החרדל והשמן ומורחים את הנתח מכל הצדדים. זורים מעלתימין, רוזמרין ופלפל שחור ומהדקים. מכסים בניילון ניצמד ומקררים למשך הלילה. מוציאים את הנתח מהמקרר שעה לפני הצלייה.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום גבוה מאוד (240 צ.). מניחים את נתח הבשר על רשת המונחת בתוך תבנית ויוצקים לתבנית כוס מים.
שלב 3
0 דקות
צולים את הבשר 20 דקות.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-180 צ. וצולים 20 דקות נוספות לדרגת מדיום.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום וממתינים 15 דק'.
שלב 6
0 דקות
לרוטב: שמים את כל החומרים לרוטב במעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את נתח הבשר למשטח עבודה ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי. מגישים עם רוטב צילי ופלפלים קלויים.
שלב 1
מתוך
7
יום לפני ההכנה שוטפים את נתח (סינטה) הבשר, מייבשים ומניחים על מגש. חורצים בנתח מספר חריצים ודוחפים פנימה את שיני השום. מערבבים בכלי את הדבש, החרדל והשמן ומורחים את הנתח מכל הצדדים. זורים מעלתימין, רוזמרין ופלפל שחור ומהדקים. מכסים בניילון ניצמד ומקררים למשך הלילה. מוציאים את הנתח מהמקרר שעה לפני הצלייה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים תנור לחום גבוה מאוד (240 צ.). מניחים את נתח הבשר על רשת המונחת בתוך תבנית ויוצקים לתבנית כוס מים.
שלב 3
מתוך
7
צולים את הבשר 20 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מנמיכים את הטמפרטורה של התנור ל-180 צ. וצולים 20 דקות נוספות לדרגת מדיום.
שלב 5
מתוך
7
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים בנייר אלומיניום וממתינים 15 דק'.
שלב 6
מתוך
7
לרוטב: שמים את כל החומרים לרוטב במעבד מזון ומעבדים לרוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 7
מתוך
7
מעבירים את נתח הבשר למשטח עבודה ופורסים לפרוסות בעובי הרצוי. מגישים עם רוטב צילי ופלפלים קלויים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0