המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את השמנת, ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב יסמיך.
מוסיפים שום כתוש, מלח, פלפל, וכף פסטו, וממשיכים לערבב על אש נמוכה, עד שהרוטב יתמזג עם הפסטו.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, ומפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת.
אופים בתנור על גריל עליון, עד להשחמה יפה של הגבינה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0