המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר את חזה האווז עד להוצאת השומן.
מוסיפים את הבצל, הגזר, תפוחי האדמה, הכרישה והקישואים. מתבלים בזרעי כוסברה ושום, מוסיפים את העגבניות ומערבבים.
מתבלים במלח ובפלפל שחור, מוסיפים את ציר העוף עד לכיסוי הירקות, מכסים ומבשלים במשך 60 דקות על אש נמוכה.
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה והשום, מוסיפים שמן זית, ענפי טימין, פרוסת לחם ושוב טוחנים.
לפני ההגשה מוסיפים למרק מעט חומץ בין יין, מערבבים ומגישים את המרק, כשמעליו שמים מעט מתערובת הפטרוזיליה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0