המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל החומרים, חוץ מהתמרים, האגוזים והקינמון, עד שנוצר בצק.
בקערה נפרדת מערבבים את ממרח התמרים, הקינמון והאגוזים. שופכים מעט מים רותחים, כדי שיהיה קל לערבב, והתערובת תהיה רכה למריחה.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים ומשטחים כל חלק.
מורחים תערובת תמרים ומגלגלים לרולדה. פורסים אבל לא עד הסוף (משאירים את הרולדה עדיין מחוברת).
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד שמזהיב.
מוציאים ומקררים. חותכים את העוגיות רק לאחר קירור.
לקישוט מפזרים מעט אבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0