המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה פטוצ?יני על פי הוראות ההכנה שעל גב האריזה, ומסננים
מחממים תנור ל-200 מעלות (במצב טורבו)
שופכים את הפסטה המסוננת אל תוך התבנית ומשטחים קלות.
בסיר נפרד מקפיצים בערך כחמש דקות את הפטריות והחמאה, עד שהן נעשות שחומות קלות
ממליחים ומפלפלים, ומוסיפים את האגוז המוסקט ומקפיצים דקה נוספת
מנמיכים את האש, ומוסיפים את היין, השמנת לבישול, וכוס החלב, ומביאים לרתיחה
מסירים מהאש ושופכים לתבנית על הפטוצ?יני ומערבבים עד שהכל אחיד
זורים מעל את הגבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד שהגבינה מותכת וזהובה מלמעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0