מקפלים לתוך התערובת שליש מקצף החלבונים ואחר כך את יתר הקצף. מקפלים בעדינות כדי לא להזיק לבועות הקצף.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לתבנית מלבנית גדולה (החד-פעמיות הגדולות הן בדיוק במידה הנכונה) משומנת ומקומחת. מכניסים לתנור ומורידים מיד את הטמפרטורה ל-140 מעלות. אופים 60 דקות.
שלב 6
0 דקות
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו עם דלת פתוחה מעט (אם דלת התנור שלכם נסגרת עם קפיץ, מקפלים מגבת מטבח וסוגרים את הדלת עליה. צריך להישאר חרך של כמה ס"מ). משאירים כך עד שהעוגה מצטננת לגמרי.
שלב 7
0 דקות
בוחשים היטב את שארית אבקת הפודינג עם החלב והשמנת המתוקה שנותרה. יוצקים על העוגה ומצננים היטב במקרר.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
מפרידים ביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף רך (לא להפריז בהקצפה עד לדרגת קצף נוקשה זה פוגם במרקם העוגה).
מקפלים לתוך התערובת שליש מקצף החלבונים ואחר כך את יתר הקצף. מקפלים בעדינות כדי לא להזיק לבועות הקצף.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים לתבנית מלבנית גדולה (החד-פעמיות הגדולות הן בדיוק במידה הנכונה) משומנת ומקומחת. מכניסים לתנור ומורידים מיד את הטמפרטורה ל-140 מעלות. אופים 60 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו עם דלת פתוחה מעט (אם דלת התנור שלכם נסגרת עם קפיץ, מקפלים מגבת מטבח וסוגרים את הדלת עליה. צריך להישאר חרך של כמה ס"מ). משאירים כך עד שהעוגה מצטננת לגמרי.
שלב 7
מתוך
7
בוחשים היטב את שארית אבקת הפודינג עם החלב והשמנת המתוקה שנותרה. יוצקים על העוגה ומצננים היטב במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0