המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מפרידים ביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף רך (לא להפריז בהקצפה עד לדרגת קצף נוקשה זה פוגם במרקם העוגה).
מערבבים חלמונים, גבינה, שמנת מתוקה אחת, קורנפלור וארבע כפות מאבקת הפודינג (ביתר נשתמש בהמשך) לתערובת אחידה.
מקפלים לתוך התערובת שליש מקצף החלבונים ואחר כך את יתר הקצף. מקפלים בעדינות כדי לא להזיק לבועות הקצף.
יוצקים לתבנית מלבנית גדולה (החד-פעמיות הגדולות הן בדיוק במידה הנכונה) משומנת ומקומחת. מכניסים לתנור ומורידים מיד את הטמפרטורה ל-140 מעלות. אופים 60 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו עם דלת פתוחה מעט (אם דלת התנור שלכם נסגרת עם קפיץ, מקפלים מגבת מטבח וסוגרים את הדלת עליה. צריך להישאר חרך של כמה ס"מ). משאירים כך עד שהעוגה מצטננת לגמרי.
בוחשים היטב את שארית אבקת הפודינג עם החלב והשמנת המתוקה שנותרה. יוצקים על העוגה ומצננים היטב במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0