המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים מעט את הבוטנים , חשוב שיישארו בהירים.
מסירים את הקליפה.
ממיסים על האש שוקולד ודבש. אפשר להוסיף מעט מים.
מסירים מהאש, מוסיפים את הבוטנים ומערבבים היטב עד שהכל מצופה.
פורסים נייר אפיה על משטח ושופכים את העיסה על הנייר.
מעצבים לנקניק ארוך, מהדקים בקצוות כמו סוכרייה ומעבירים למקרר עד שהנקניק מתקשה.
מוציאים מהמקרר כמה דקות לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0