המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את הבזיליקום, חותכים את שיני השום לרבעים ושמים הכול בקערה. מוסיפים מלח.
חותכים את הבצל לקוביות, את הגמבה לרצועות ומטגנים בשמן זית עם הבזיליקום והשום עד שמשחימים (במשך הטיגון מכסים את הסיר/המחבת).
לאחר שהשחימו, מוסיפים את תערובת העגבניות ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה לפחות (ומערבבים מידי פעם תוך כדי).
לאחר כחצי שעה עושים גומות בתערובת ומכניסים ביצים (לפי הכמות שרוצים) ומכסים את הסיר.
כשהביצים מוכנות - אז יודעים שהתבשיל מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0