מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
אם רוצים מוסיפים בשלב זה אגוזים, או צימוקים לגיוון הטעם.
שלב 3
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת.
שלב 4
40 דקות
אופים בחום בינוני 180 מעלות במשך 30 -40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.
שלב 5
0 דקות
יש להכין את הסירופ כשהעוגה מתקרבת לסיום אפייה: יוצקים מים לסיר קטן, מוסיפים סוכר ולימון ומערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי, להביא לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים ויוצקים את הסירופ.
שלב 1
מתוך
6
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
6
אם רוצים מוסיפים בשלב זה אגוזים, או צימוקים לגיוון הטעם.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת.
שלב 4
מתוך
6
אופים בחום בינוני 180 מעלות במשך 30 -40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ונקי.
שלב 5
מתוך
6
יש להכין את הסירופ כשהעוגה מתקרבת לסיום אפייה: יוצקים מים לסיר קטן, מוסיפים סוכר ולימון ומערבבים מדי פעם, עד שהסוכר נמס לגמרי, להביא לסף רתיחה ולהוריד מהאש.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים ויוצקים את הסירופ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0