המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את השעועית במים עד שהיא רכה.
בסיר נפרד מטגנים בשמן זית בצל, עד שקיפות, מוסיפים גזר, שום, סלרי, גמבה ופלפל חריף וממשיכים לטגן עד הזהבה.
מוסיפים את העגבניות והכוסברה וממשיכים בטיגון עד שנוזלי העגבניות מצטמצמים.
מוסיפים כפית כמון, כפית כורכום, כפית סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.
מטגנים את הירקות והתבלינים דקה נוספת, מוסיפים את השעועית עם מי הבישול שלה לסיר המרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה (כחצי ליטר- ליטר) ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה (עד שהגזר רך).
טועמים ואם יש צורך מתקנים תיבול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0