המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
מקפלים פנימה את אבקת הסוכר והאגוזים.
יוצרים 2 עיגולים בקוטר תבנית האפייה (24 ס"מ).
אופים בטמפרטורה של 110 מעלות, 120 דקות.
מקציפים את השמנת מתוקה, עד קבלת קרם יציב, ומקפלים פנימה את השוקולד החלב המומס.
ממלאים עד שליש מגובה תבנית האפייה ומניחים מעל מרנג אגוזים.
מקציפים את השמנת מתוקה.
מקפלים פנימה את השוקולד הלבן.
ממלאים בשכבת קרם מעל המרנג.
מניחים מרנג אגוזים נוסף מעל קרם השוקולד הלבן ומניחים מעל מרנג נוסף.
ממלאים בקרם שנותר עד שיא גובה התבנית. ניתן להמיר את אגוזי הלוז בשקדים, באותה הכמות ובאותו האופן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0