המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר ואחר כך להוסיף את השמן ושאר החומרים היבשים.
לחלק לשני תבניות אינגלייש קייק ולאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. העוגה מוכנה כאשר הקיסם יוצא נקי.
ההכנה של הקרם: להמיס במיקרו או לחמם את השוקולד על הגז ולהוסיף את השמנת לערבב עד קבלת קרם חלק ולשפוך על העוגות שהן חמות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0