המתכון הזה נוצר עבור 36 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחמם תנור ל150-180 מעלות.
להמיס את המרגרינה במיקרוגל.
לשים בתוך קערה את המרגרינה ואת כול החומרים הנוזליים ואת גרידת התפוז או גרידת לימון.
להוסיף קמח לפי כמה שנכנס עד שיוצא בצק רך ולא דביק.
לחלק את הבצק ל2 חלקים.
חלק אחד לפרוס על תבנית.
חלק שני של הבצק להוסיף קמח שיהיה קשיח.
חוזרים לבצק שפרוס בתבנית: מורחים ריבת תות על הבצק.
את הבצק הקשיח מגרדים על הריבה.
להכניס לתנור למשך 50 דקות עד להיווצרות בצק זהבהב.
לחתוך לקוביות ולהגיש. ניתן להמיר את קליפת התפוז בלימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0