המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מבשלים את הספגטי לפי הוראות ההכנה.
חשוב שכל המצרכים יהיו מוכנים ובהישג יד.
בסיר נפרד לקחת 3 כפות שמן ולחמם בסיר (ממש מעט -כחצי דקה) ולשים את 3 כפות השטוחות של הקמח ולערבב. להקפיד לא לשרוף את הקמח.
לאחר שהקמח נספג בשמן להוסיף את החלב.
לאחר ערבוב קצר (להמיס את הקמח בחלב) להנמיך את האש ולהתחיל להוסיף את הגבינות. צריך להקפיד כל הזמן לערבב כדי שהסיר לא ישרף.
כאשר תערובת הגבינות מוכנה (היא כל כך טעימה שאפשר לאכול אותה ככמו שהיא....).
לסנן את הספגטי, לקחת בסיר נפרד וגדול את הספגטי ולהוסיף לו את תערובת הגבינות ולערבב טוב טוב.
לשמן תבנית, לשים את התערובת ולשטח אותה בתבנית.
לפזר על התערובת פירורי לחם (אשר נותנים צבע אבל גם סופגים את הנוזלים) ואת הגבינה הצהובה המגורדת.
לשים את התבנית בתנור במשך 20 דקות בלבד ולהוציא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0