המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל החומרים, למעט המנגו, במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לתערובת אחידה.
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או תבנית מרובעת בגודל דומה. יוצקים את התערובת פנימה.
מניחים על התערובת את פיסות המנגו עם צד הקליפה כלפי מטה. לוחצים מעט כך שהפיסות תתקבענה בעוגה אבל לא תשקענה למעמקיה.
אופים בתנור במשך 60 דקות בחום של 180 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0