בדרך כלל צריך לאפות מרנג (נשיקות קצף) כמה וכמה שעות בחום נמוך כדי שהוא יתייבש כראוי. כאן מסתפקים ב-70 דקות וזה מספיק בהחלט: המרנג מתקבל יבש, פריך ומתנפץ בפה.
מכינים מרנג: מקציפים את חמשת החלבונים ושלושת רבעי כוס סוכר במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קצף נוקשה מאוד ויציב. מעבירים לקערה וממשיכים בהכנת העוגה בקערת המיקסר ללא צורך לשטוף.
שלב 3
0 דקות
מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי העוגה הנותרים ומערבלים.
שלב 4
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. מורחים שליש מכמות המרנג על ההיקף הפנימי של התבנית (אבל לא על התחתית). יוצקים את תערובת העוגה פנימה ומכסים במרנג הנותר.
שלב 5
70 דקות
אופים כ-70 דקות, עד שהמרנג יבש לגמרי (הוא קצת נסדק, וזה בסדר) ובצבע בז'.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
5
מכינים מרנג: מקציפים את חמשת החלבונים ושלושת רבעי כוס סוכר במיקסר כ-3 דקות, עד לקבלת קצף נוקשה מאוד ויציב. מעבירים לקערה וממשיכים בהכנת העוגה בקערת המיקסר ללא צורך לשטוף.
שלב 3
מתוך
5
מכניסים לקערת המיקסר את כל מרכיבי העוגה הנותרים ומערבלים.
שלב 4
מתוך
5
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 24 או 26 ס"מ. מורחים שליש מכמות המרנג על ההיקף הפנימי של התבנית (אבל לא על התחתית). יוצקים את תערובת העוגה פנימה ומכסים במרנג הנותר.
שלב 5
מתוך
5
אופים כ-70 דקות, עד שהמרנג יבש לגמרי (הוא קצת נסדק, וזה בסדר) ובצבע בז'.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0