מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהאגוזים לתערובת אחידה (ביד, לא במיקסר).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
שלב 3
0 דקות
מפזרים על תבניות שטוחות גדולות מרופדות בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהציפוי שעל האגוזים מתייבש ומזהיב (בוחשים מדי פעם)
שלב 5
0 דקות
מצננים ואז מעבירים לצנצנות חתומות.
שלב 6
1 דקות
האגוזים המסוכרים נשמרים מחוץ למקרר עד 10 ימים.
ניתן להמיר לשקדים או כל סוג אחר אהוב של אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים חוץ מהאגוזים לתערובת אחידה (ביד, לא במיקסר).
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב עד שהם מצופים בתערובת.
שלב 3
מתוך
6
מפזרים על תבניות שטוחות גדולות מרופדות בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
6
אופים בחום בינוני-נמוך (160 מעלות) עד שהציפוי שעל האגוזים מתייבש ומזהיב (בוחשים מדי פעם)
שלב 5
מתוך
6
מצננים ואז מעבירים לצנצנות חתומות.
שלב 6
מתוך
6
האגוזים המסוכרים נשמרים מחוץ למקרר עד 10 ימים.
ניתן להמיר לשקדים או כל סוג אחר אהוב של אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0