המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור מראש ל- 175 מעלות.
טורפים במטרפה ידנית את הביצים השלמות עם הסוכר עד קבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את יתרת החומרים (מלבד האננס), ומקפלים לתערובת אחידה.
מוסיפים את קוביות האננס ומערבבים בקלות להטמעה בתערובת.
יוצקים לתבנית 24 עגולה ומשומנת, ואופים 30 דקות.
מניחים ברפיון ניר כסף, ממשיכים לאפות עוד כ-20 דקות עד שהעוגה מוכנה, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0