המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
במיקסר מקציפים חלמונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. מוסיפים שמן בזרם דק תוך כדי הקצפה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים קליפת תפוז. מוסיפים קמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים.
בקערת מיקסר נקייה מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ומבריק (אבל לא נוקשה). טורפים שליש מהקצף לתערובת החלמונים ומקפלים פנימה את יתרת הקצף בעדינות.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים כ-40 דקות עד שהעוגה שחומה, קפיצית למגע וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש לגמרי.
מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0