המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערת מיקסר את כל החומרים למעט המלח, ומערבבים בעזרת וו לישה במהירות בינונית בערך 6 דקות, עד שמתקבל בצק חלק וללא גושים.
מכסים את הקערה ומשאירים לתפוח במקום חמים, עד שהבצק מכפיל את נפחו (כחצי שעה).
כשהבצק תפוח, משמנים ידיים ומחלקים אותו ל-2 חלקים.
מחלקים כול חלק ל-3 חלקים שווים ומגלגלים כל שליש לגליל חלק באורך של 40 ס"מ. קולעים מהם צמה ומקפידים להדק אותם בהתחלה ובסוף.
מעבירים בזהירות לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים עם מגבת ומתפיחים במשך 40 דק' לפני האפייה במקום חמים.
מברישים בביצה טרופה, בוזקים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות במשך 40 דק', עד שמזהיב ופריך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
כוסות כמה זה????
היי, אם את מתכוונת לקמח אז קילו קמח שווה 7 כוסות. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1