כאשר המים רותחים, שופכים פנימה, לאט לאט, את קמח התירס תוך כדי בחישה רצופה.
שלב 3
0 דקות
מבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית במשך 25 דק'. עד אשר הפולנטה מתרככת וניתן לגרד אותה מדופנות הסיר. אם הפולנטה רכה אך עדיין לא ניתן לגרדה מהדפנות, מוסיפים מעט מים וממשיכים בבישול.
שלב 1
מתוך
3
בסיר עמוק מרתיחים את המים והמלח.
שלב 2
מתוך
3
כאשר המים רותחים, שופכים פנימה, לאט לאט, את קמח התירס תוך כדי בחישה רצופה.
שלב 3
מתוך
3
מבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית במשך 25 דק'. עד אשר הפולנטה מתרככת וניתן לגרד אותה מדופנות הסיר. אם הפולנטה רכה אך עדיין לא ניתן לגרדה מהדפנות, מוסיפים מעט מים וממשיכים בבישול.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0