פורסים את הפטריות לפרוסות, ומסדרים אותן על צלחת הגשה בצורה נאה.
שלב 2
0 דקות
קולים את השקדים במחבת יבשה ללא שמן, במשך כחמש דקות עד להזהבה, מנערים את המחבת מדי פעם, ומערבבים כדי שהשקדים לא ייחרכו. מכבים את האש, מניחים לשקדים להצטנן מעט, ומפזרים אותם על הפטריות.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את כל רכיבי הרוטב (חוץ מהעירית) לצנצנת, סוגרים ומנערים אותה היטב.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את התחמיץ על הפטריות כחצי שעה לפני ההגשה.
שלב 5
1 דקות
ממש לפני ההגשה מפזרים על הפטריות את הבצל הירוק (ניתן להמיר גם בעירית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
פורסים את הפטריות לפרוסות, ומסדרים אותן על צלחת הגשה בצורה נאה.
שלב 2
מתוך
5
קולים את השקדים במחבת יבשה ללא שמן, במשך כחמש דקות עד להזהבה, מנערים את המחבת מדי פעם, ומערבבים כדי שהשקדים לא ייחרכו. מכבים את האש, מניחים לשקדים להצטנן מעט, ומפזרים אותם על הפטריות.
שלב 3
מתוך
5
מכניסים את כל רכיבי הרוטב (חוץ מהעירית) לצנצנת, סוגרים ומנערים אותה היטב.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את התחמיץ על הפטריות כחצי שעה לפני ההגשה.
שלב 5
מתוך
5
ממש לפני ההגשה מפזרים על הפטריות את הבצל הירוק (ניתן להמיר גם בעירית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0