המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
1.קוצצים את הירקות.
מוסיפים רוטב ויניגרט לימון , שמן זית ובזיליקום ומערבבים.
מוסיפים את הגבינה הבולגרית.
קולים את הצנוברים קלות ומוסיפים לסלט המוכן.
מערבבים את הכול בעדינות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0