המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים במיקסר את הגבינה, השמנת המתוקה והסוכר עד קבלת תערובת מאוחדת ונוזלית.
על אש קטנה ממסים את השוקולד המריר (חתוך לקוביות) יחד עם החלב.
מאחדים את שתי התערובות.
שופכים לתבנית בקוטר 30-20 ס"מ ומכניסים למקפיא.
כשהתערובת קפואה ומוצקה, מוציאים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0