מעבירים לקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ו-שני שליש ממחית התותים, ומערבלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את הליקר ומערבבים.
שלב 2
0 דקות
מעבירים לכוסות יין נאות, ומניחים במקרר עד להגשה.
שלב 3
0 דקות
שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתי.
שלב 4
0 דקות
מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד, מערבבים לאחידות. יוצקים כפית על כל מנת מוס.
שלב 5
0 דקות
ממיסים בקערה בינונית את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס.
שלב 6
0 דקות
מקשטים כל כוס בתות מצופה בשוקולד ובעלי נענע.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מעבירים לקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ו-שני שליש ממחית התותים, ומערבלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את הליקר ומערבבים.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים לכוסות יין נאות, ומניחים במקרר עד להגשה.
שלב 3
מתוך
6
שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתי.
שלב 4
מתוך
6
מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד, מערבבים לאחידות. יוצקים כפית על כל מנת מוס.
שלב 5
מתוך
6
ממיסים בקערה בינונית את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס.
שלב 6
מתוך
6
מקשטים כל כוס בתות מצופה בשוקולד ובעלי נענע.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0