המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים לקערת מערבל את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ו-שני שליש ממחית התותים, ומערבלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות. מוסיפים בהדרגה את הסוכר, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פנימה את הליקר ומערבבים.
מעבירים לכוסות יין נאות, ומניחים במקרר עד להגשה.
שוטפים את התותים ומסירים את העוקץ. מעבירים למיכל מעבד מזון ומעבדים למחית. משתמשים רק בכמות של שתי.
מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד, מערבבים לאחידות. יוצקים כפית על כל מנת מוס.
ממיסים בקערה בינונית את השוקולד מעל לסיר עם אדים. טובלים כל מחצית תות בשוקולד המומס.
מקשטים כל כוס בתות מצופה בשוקולד ובעלי נענע. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0