המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מטגנים את הפטריות בשמן עד להזהבה קלה.
מערבבים את אבקת המרק בגבינה ומוסיפים אליה את הפטריות המטוגנות. מערבבים היטב.
מרדדים את הבצק דק (מגדילים את שטחו בערך ל-150%). מורחים את המלית על הבצק. מגלגלים ליצירת רולדה, ופורסים לפרוסות בעובי של כס"מ אחד.
מניחים את השבלולים (כשהם שוכבים) על גבי תבנית מתכת מרופדת בנייר אפייה, במרחק קטן זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד להזהבה. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0