המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר חצי מכל שמנת מתוקה (125 מ"ל) ויוצקים על השוקולד הלבן. מערבבים לתערובת אחידה ומצננים כשעתיים.
מעבירים את התערובת שצוננה לקערת המערבל, מוסיפים את השמנת המתוקה שנותר (125 מ"ל), האינסטנט פודינג וניל וקליפת הלימון המגוררת. מקציפים לקצפת יציבה.
יוצקים את מוס השוקולד הלבן-לימון לכוסות. מכסים ומקררים כמה שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0